Kassler i god ädelostsås

Åt detta första gången hos min farbror. Det var sommar, vädret var underbart, vi satt i trädgården precis vid havet och det var jättehärligt och jättegott. Väldigt enkelt dessutom.

Ingredienser

  • 600 g kassler
  • 10 champinjoner (färska)
  • Dijonsenap
  • 120-150 g gräddädelost
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 ½ dl mellangrädde
  • Instruktioner

    Skiva kasslern ganska tunt. Lägg dom omlott i en form. Bred lite Dijonsenap på kasslerskivorna. Skär champinjonerna i bitar och bryn dom. Strö ut dom över kasslern. Smula på ädelosten. Klicka ut creme fraichen och häll över grädden. Gratinera i ugn 225 grader ca. 15-20 minuter.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (1)

    cheva63 6 januari 2012

    Kanongott =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben