Kassler i panna

Serverar: 4 portioner

En både snabb och lättgjord kassler som ligger på en grönsaksbädd. Mycket gott

Ingredienser

  • 400 g benfri kassler
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 200 g djupfryst minimajs
  • 250 g djupfrysta broccolibuketter
  • 2 dl vatten
  • 2 msk grönsaksfond
  • 1/2 tsk smulad dragon
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Skala löken och tärna den grovt. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Dela majskolvarna i mindre bitar.
    2. Lägg alla grönsakerna i botten på en vid låg kastrull eller i traktörpanna.
    3. Rör samman vattnet med grönsaksfonden. Häll det över grönsakerna.
    4. Skär kasslern i knappt centimeter tjocka skivor. Lägg dem lite omlott över grönsakerna och strö dragon ovanpå.
    5. Låt allt koka upp och småkoka på svag värme under lock ca 10 minuter. Strö över hackad persilja.
    6. Bjud potatis, kokt pasta eller kokt ris till.
    7. Lycka till! Smaklig måltid.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben