Kassler med afrikansk couscous

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En lagad rätt som är mycket god en varm sommardag! Couscoussalladen är god att äta både kall och varm.

Ingredienser

  • 400 g kassler, i bit
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 3 dl couscous eller bulgur
  • 600 g melon, t ex vattenmelon
  • 200 g gurka, tärnad
  • 400 g keso, t ex ananas/passion
  • Instruktioner

    1. Koka upp buljongen och tillaga couscous enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Skär melon och gurka i bitar och blanda ner dem i couscousen.
    3. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor. Grilla eller stek den i stekpanna (det går också bra att äta den kall, som den är).
    4. Servera kasslern med couscous och keso med smak av ananas/passion.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben