Kassler med broccoli

Serverar: 4 portioner

Man kan även ta 50/50 broccoli och blomkål, och även byta ut paprikapulvret mot vitlökspulver el. dyl.

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 500 g djupfryst broccoli
  • 4 dl mjölk
  • 2-3 msk vetemjöl
  • 2 dl riven ost (17%)
  • 1 tsk paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C. Låt broccolin tina och rinna av. Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form. Lägg i grönsakerna. Häll mjölken i en kastrull och vispa ner mjölet. Koka upp under omrörning och låt såsen koka på svag värme ca 3 min. Rör ner ost och paprikapulver. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen över köttet och grönsakerna, och sätt in i mitten av ugnen ca 20 minuter.
    2. Servera med potatis, ris eller pasta!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben