Kassler med paprika och chili

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En snabb och god pastasås med lite sting!

Ingredienser

  • 500 g kassler (gärna Icas vinmarinerade)
  • 10 st färska champinjoner
  • 1 st röd paprika
  • 1 påse (70 g) färsk babyspenat
  • 125 g Cantadou Paprika och Chili
  • 1 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Strimla kassler, champinjoner och paprika. Fräs champinjonerna i lite smör en stund. Tillsätt kassler och paprika. Stek tills det mesta av vätskan från kasslern är borta. Lägg i spenaten och rör om. När spenaten börjat mjukna, tillsätt ost, grädde, crème fraiche och mjölk.
    2. Låt puttra några minuter tills det tjocknar något.
    3. Servera gärna med pasta, t ex pastaskruvar "tricolore".

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    MickeErika 15 mars 2010

    Jätteenkelt och gott recept! Tusen tack för det! Jag la till lite vitlök och sambal oelek. /Erika

    christincarlsson 22 april 2010

    Enkelt och super gott :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben