Kassler med ris

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt

Ingredienser

  • 6 port ris
  • 500 gr kassler
  • 1 st purjolök
  • 3 dl grädde
  • 1 dl majonäs
  • 1 dl chilisås
  • riven ost
  • Instruktioner

    Koka riset efter för packningen. Strimmla kassler,purjolök och blanda med det kokta riset i en ugnsfast form. Blanda grädde,majonäs,chilisås och slå blandningen över gratängen. strö över riven ost. Gratinera i ugn på 225gr i 15-25 min. Servera med sallad

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (3)

    Irene_Roos 21 november 2008

    Mycket gott ! Jag hade i cayennepeppar för lite hetare smak, och ananasringar på kasslern.

    sarahinrichsen 11 februari 2009

    Jag och sambon tyckte verkligen om detta. MUMS!!!

    lena4 20 maj 2009

    Denna rätt va jättegod. Vi va tre som åt och det blev slut, proppmätt med andra ord. Kommer garanterat finnas på vårt matbord fler gånger. En hel femma i betyg, Tack.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben