Kassler med sparris och hollandaise

Serverar: 4 portioner

Snabbt och elegant - visst kan man bjuda på en festlig måltid utan att lägga ner massor med tid och arbete.

Ingredienser

  • 400 g benfri kassler
  • 1 msk smör (till stekning)
  • 400 g grön sparris
  • 3 dl hollandaisesås
  • Rivet citronskal
  • Instruktioner

    1. Värm kasslern på det sätt du föredrar. Kokt eller stekt det spelar ingen roll, det är en smaksak. Om du steker skivar du så klart kasslern innan stekning, om du kokar skivar du efteråt.
    2. Värm sparrisen. I spad om du har annars går lätt saltat vatten precis lika bra.
    3. Laga hollandaisesåsen enligt anvisningar.
    4. Smaksätt med lite citron.
    5. Lägg upp den skivade kasslern, täck med den avrunna sparrisen och häll på hollandaisesåsen.
    6. Strö på lite rivet citronskal.
    7. Servera med pressad potatis, eller ännu enklare,färdig rismix.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben