Kasslerlådan

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt, enkelt och gott.

Ingredienser

  • 500 g kassler
  • 1 purjolök
  • 2½ dl matgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk dijon senap
  • ½ msk dragon
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Skär kasslern i stavar och strimla purjolöken. Lägg detta i en ungsfast form. Blande matgrädde, mjöl, dijonsenap, dragon och häll detta över kasslern och purjolöken. Strö över osten. In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Servera med pressad potatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    Maiden 19 februari 2009

    Jättegott, snabbt å enkelt! Det här kommer jag göra flera gånger. dock så är jag lite mesig med starka rätter så nästa gång tar jag lite mindre senap... Mannen och sonen gillade det dock som det var så det är som sagt jag som är mesig! ;-)

    Disen 4 april 2009

    Mycket gott och lättlagat. Enklare än så här kan det väl knappast bli. En klar 5:a till dig för detta recept. Tack. Kram Disen

    Amber 27 januari 2010

    Mkt gott & enkelt! En klar 5:a från oss =) Kram Annica

    madelene73 9 augusti 2013

    H

    sjuttiotalist 19 mars 2014

    Smarrigt och enkelt. Kommer att göras hemma hos oss fler gånger. Tack för receptet!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben