Kaviargratäng

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 1 timme

Gillar du kaviar, så gillar du den här!

Ingredienser

  • 1 pkt torsk el. hoki, 400 gr
  • Sås
  • 2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 150 gr Kaviar
  • Instruktioner

    Smält margarinet och rör i vetemjölet. Tillsätt mjölken och låt koka upp. Ta av kastrullen från värmen och tillsätt kaviaren. Efter att kaviaren har blandats i får såsen INTE KOKA! Smöra en ugnsfast form (20x30 cm). Skär fiskblocket i 1 - 1,5 cm tjocka skivor och lägg i formen. Häll över såsen och strö över lite ströbröd för färgens skull. Grädda långt ner i ugnen i 225* i 30 - 40 minuter. Serveras med ris eller kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben