1. Lägg den kokta kalla skivade potatisen i en ugnsfast form.
2. Vispa grädden lätt (skall fortfarande vara lite ”rinnig”).
Blanda i kaviar och dill. Krydda efter behag.
3. Skeda blandningen över potatisen och ställ i ugn på 200° c:a 15 minuter (eller tills allt är varmt och fått lite färg).
4. Servera med citron och dill.
Smaklig måltid!
Betyget blev en trea, eftersom vi alla hade olika åsikter :)
6 personer och betyg allt från 2 till 4 :)
Jag gav det själv en 3:a, jag tyckte det var gott men skulle nog velat ha lite mer grönt i det, kanske paprika och lök.
Men det passade verkligen bra till vår varmrökta lax som vi åt kall.
Roligast var att ungarna gillade det :)
Bidrar med en bild på hur den blev.
/Maya
Betyget blev en trea, eftersom vi alla hade olika åsikter :) 6 personer och betyg allt från 2 till 4 :) Jag gav det själv en 3:a, jag tyckte det var gott men skulle nog velat ha lite mer grönt i det, kanske paprika och lök. Men det passade verkligen bra till vår varmrökta lax som vi åt kall. Roligast var att ungarna gillade det :) Bidrar med en bild på hur den blev. /Maya