Kladdkaka

Serverar: 6 portioner

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 100 g smält och avsvalnat smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa en 2 liters rund form med löstagbar kant. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt fett, vaniljsocker och kakao. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ner det i smeten. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 35 minuter.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (1)

    Lilljeppe 5 januari 2008

    SUPER GOD 5A I BETYG FRÅN OSS

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben