Kladdkaka a la marabou

Serverar: 8 portioner

MUMSFILIBABBA

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 100 g Marabou mjölkchoklad
  • 2 msk kakao
  • 2 ägg
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 g. Smält smör. Lägg i chokladen i smöret så det smälter ut. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i vetemjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Tillsätt tillsist smör&marabou blandingen. Smöra och bröa formen. Häll i smeten. Ha den i ugn ca 12-15 min. Håll koll, så den är kladdig i mitten. Servera med glass eller grädde och bär!

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben