Kladdkaka deluxe

Grymt gott.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 1 krm salt
  • 1½ dl vetemjöl
  • 100 g smält smör
  • 100-150 g hackad choklad, Marabou Schweizernöt
  • Instruktioner

    Vispa ägg & socker poröst. Blanda vaniljsocker,kakao,salt och mjöl och rör ner i äggsmeten. Häll i det smälta smöret, rör om. Häll smeten i smörad, bröad form, helst med löstagbara kanter. Sist strö över den hackade chokladen Grädda i 170 grader i nedre delen av ugnen i ca 20-25 minuter Servera kladdkakan med grädde eller glass

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben