Klaras snabba korvgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Väldigt enkel men god.

Ingredienser

  • 600 g falukorv
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 purjolök
  • 3 msk skånsk grovkornig senap(ev glutenfri senap)
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • Instruktioner

    1. Dra skinnet av korven och skär den i centimetertjocka skivor. Ansa paprikorna och purjolöken och skär även dessa i centimetertjocka skivor. Varva grönsakerna och korven i en gryta.
    2. Blanda senapen med grädden och häll blandningen över korven. Sjud sakta 10-15 minuter tills paprikan mjuknat och grytan blivit genomvarm.
    3. Servera med nykokt potatis eller ris.

    Liknande recept

    4.4
    35 min
    2
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben