Klickbröd

Tid: 15 minuter

Använder det på utflykten (smeten läggs då i en påse), till hamburgare, korvbröd, pita eller som frukost bröd. Går även att frysa.

Ingredienser

  • 7 dl grovt dinkelmjöl
  • ½ dl linfrön
  • 2-3 tsk timjan
  • Salt
  • 1 ½ tsk bikarbonat
  • 5 dl fil
  • Instruktioner

    Rör ihop alla torra ingredienser, tillsätt sedan filen. Klicka ut i stekpannan, platta till lite Stek på hög värme. Vänd och stek på andra sidan. Det ska vara en kladdig deg.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Cilla12 22 januari 2011

    provade med grahamsmjöl idag, Funkar det med =)

    Cilla12 23 januari 2011

    prövade ha i skinka och ost idag.... mumma =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben