Serverar: 4 portioner
Ungefär som kroppkakor fast en snabb variant. Mycket omtyckta. Smakar mittemellan kokta och stekta kroppkakor.
Skala och riv potatisen. Lägg ner i durkslag så att vätskan rinner av. Potatisen blandas med mjölet, salt samt 1 ägg. Skär fläsket i tärningar och bryn det tillsammans med den hackade löken på en långpanna. Lägg på potatisblandningenovanpå det brynta fläsket och låt stå i ugnen 175° - 200° ca 1 timme och 15 minuter. Kludda serveras med skirat smör och lingonsylt.
Vad enkelt det verkar, det här måste jag prova, hör av mig med kommentar och betyg senare.
låter enkelt och gott! Ska prova snart
Hela min familj gillade din kludda, jag har gjort den. flera gånger och har lagt till den bland mina favoritar Hälsningar trudi
Mums vad gott.Smakar nästan som mina goda kroppkakor,men är ju enklare att göra.Jag kryddar fläsket och löken med kryddpeppar. klr femma från mej.
Mycket gott! Mer än godkänt av hela familjen.
Mycket gott och så lätt att göra ??
Mycket gott och så lätt att göra ??
Någon som testat att frysa in den?