Knäckiga korgar

Serverar: 12 portioner

Tid: 15 minuter

Passar perfekt när du vill imponera på gästerna eller familjen

Ingredienser

  • 50 g margarin
  • 50 g farinsocker
  • 50 g ljus sirap
  • 50 g vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Smält maragarinet i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop. Klicka ut smeten glest på plåtar (4 flarn per plåt).
    2. Grädda i 175 grader i ca 5 minuter. Forma sedan flarnen runt glas så att det blir korgar av flarnen. Om flarnen hunnit bli hårda, gör dem mjuka igen genom att sätta in plåten i 1 minut till.
    3. Servera gärna korgarna med glass och bär.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben