Konjaksägg

Serverar: 30 portioner

Tid: 30 minuter

Påskgodis!

Ingredienser

  • 100 g smör eller margarin
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 300 g mörk choklad
  • 3 msk ljust muscovadoråsocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 3 msk konjak
  • Garnering
  • 1 msk kakao
  • 4 msk florsocker
  • Instruktioner

    Koka upp grädde och matfett i en kastrul. Bryt sönder chokladen och blanda i. Tillsätt muscovadoråsocker, vaniljsocker och kakao. Rör tills chokladen har smält. Blanda i konjaken. Låt vila i kylskåp över natten. Forma tryffeln till ägg som doppas i kakao och sockerblandingen. Förvara i kylskåp.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Miltons7a 23 mars 2009

    de här måste testas nu till påsk

    luthfisk 1 april 2009

    Säger som Föregående talare.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben