Koppkaka

Serverar: 1 portioner

När du är sugen på något gott och vill ha det snabbt passar denna Koppkaka med choklad perfekt! Se bara till att det finns en mikro som du kan använda.

Ingredienser

  • 25 g smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 1 krm bakpulver
  • 4 msk socker
  • 2 msk kakao
  • 1 ägg
  • 3 msk mjölk
  • 2 rutor choklad, valfri
  • Instruktioner

    1. Ta fram en stor kopp. Lägg smöret i koppen och smält det i mikron.
    2. Blanda mjöl, bakpulver, socker och kakao i koppen. Tillsätt ägg och mjölk. Blanda noga, det ska vara en slät smet utan klumpar.
    3. Stoppa i chokladbitarna och ställ koppen i mikron. Ställ in mikron på högsta värme och grädda kakan 2½ minut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben