Korvgulasch

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En annorlunda korvstoganoff

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 1 stor rödlök
  • 1/2 grön paprika
  • 2 msk margarin
  • 1/2 msk vetemjöl
  • 1 tsk mejram
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 köttbuljongtärning
  • 1 1/2 dl vatten
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • Instruktioner

    1. Skär korven i tärningar. Skala löken och hacka den. Rensa paprikan och skär den i bitar.
    2. Smält matfettet i en gryta. Fräs lök och paprika några minuter. Blanda ner korven och fräs alltsammans 3-5 minuter.
    3. Strö över mjöl,mejram, paprikapulver, salt och peppar. Smula ner buljongtärningen och blanda ner vatten och tomatpuré. Låt gulaschen småkoka i ca 10 minuter.
    4. Blanda ner gräddfilen och låt allt bli varmt. Servera med ris och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben