Korvgulasch

Serverar: 4 portioner

Mums!!

Ingredienser

  • 300 gram kabanoss eller skinnfri grillkorv
  • 1 hackad lök
  • 1 hackad röd paprika
  • 2 st hackade vitlöksklyftor
  • 3 tärnade potatisar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 morot
  • 1 tsk kummin
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk mejram
  • 1½ dl paprikapulver
  • 1 liter köttbuljong
  • 1 citron , både skal och saft
  • Instruktioner

    1. Fräs korv i smör eller olja. Tillsätt sedan den hackade löken, morot, potatis, vitlök, tomat-puré, mjöl, kryddor och citron. Fräs en stund under omrörning och häll sedan i buljong. Låt gulaschen koka under lock tills den känns klar, ca en halvtimme.
    2. Servera med bröd och en klick crème fraiche med lite rivet citronskal. Garnera gärna med lite färsk mejram.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben