Mycket användbar mousse, använd den på en rostad macka med sallad och andra tillbehör som en förrättsmacka. I fin form som du stälper upp på smörgåsbordet. Bara ha som kvällsgott och brer på smörgås.
Ingredienser
1 paket crabsticks eller en burk salladskrabba
1 burk röd stenbitsrom
1 liten gul lök
2,5 dl creme fraiche
5 gelantinblad
Instruktioner
- Finhacka crabsticksen eller kör i mixer alt rensa krabban. Finhacka löken och blanda alla ingredienser utom gelantinet som du först blötlägger och sedan smälter på svag värme. Rör sedan ner det lösta gelantinet i röran.
- Häll upp i en fin form eller i småformar och låt stå i kylskåpet i 2 timmar sedan klart att servera! Mums!
Liknande recept
Kommentarer (1)
MUMS!!!!!!! Det här kommer att bli en favorit. Tack för receptet!! Ann-Britt