Krabbmousse

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar 10 minuter

Mycket användbar mousse, använd den på en rostad macka med sallad och andra tillbehör som en förrättsmacka. I fin form som du stälper upp på smörgåsbordet. Bara ha som kvällsgott och brer på smörgås.

Ingredienser

  • 1 paket crabsticks eller en burk salladskrabba
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • 1 liten gul lök
  • 2,5 dl creme fraiche
  • 5 gelantinblad
  • Instruktioner

    1. Finhacka crabsticksen eller kör i mixer alt rensa krabban. Finhacka löken och blanda alla ingredienser utom gelantinet som du först blötlägger och sedan smälter på svag värme. Rör sedan ner det lösta gelantinet i röran.
    2. Häll upp i en fin form eller i småformar och låt stå i kylskåpet i 2 timmar sedan klart att servera! Mums!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bassalove 10 april 2008

    MUMS!!!!!!! Det här kommer att bli en favorit. Tack för receptet!! Ann-Britt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben