Birgittas Krabbmoussé

Serverar: 4 portioner

Är gott till avocado eller på en rostad smörgås med räkor och färska champinjoner.

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl majonnäs
  • 1 burk krabba
  • 1 burk ishavsrom
  • Finhackad dill
  • Konjak
  • 2 gelantinblad
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden hårt. Blanda i majonnäsen, krabban, ishavsrommen (går att byta ut mot annan rom), lite finhackad dill och en liten skvätt konjak. Smaka av.
    2. Smält gelantinet enligt anvisningen på förpackningen och för i det.
    3. Låt stå kallt i minst en timme.

    Liknande recept

    5
    2 h 10 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben