Birgittas kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Är enkelt och gott

Ingredienser

  • 1 burk crème fraiche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ grönsaksbuljongtärning, smulad
  • 1 msk soja
  • ½ msk fransk senap
  • 1 dl riven ost
  • 4 st kycklingfiléer
  • Instruktioner

    1. Smörj en ugnssäker form
    2. Lägg kycklingfiléer i formen. Blanda crème fraiche, vitlök, buljong, soja och fransk senap. Häll över blandningen över kycklingen. Strö över osten.
    3. Stek kycklingen i 225 grader ca 30 minuter.
    4. Servera jasminris till.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (3)

    tesselen 24 februari 2008

    MYCKET GOD kycklingrätt och dessutom enkel att göra.

    Hemkocken 5 januari 2009

    Mycket gott, tog även grädde i för att få mer sås.

    Hemkocken 5 januari 2009

    Jag la även in en bild

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben