Kycklingfilé Kerala

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Väldigt god

Ingredienser

  • 2 msk smör eller margarin
  • 4 st kycklingfiléer
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1 dl purjolök, strimlad
  • 1 st gul paprika, strimlad
  • 1 st röd paprika, strimlad
  • 2 tsk vetemjöl
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 krm malen vitpeppar
  • 1 dl mango chutney
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200°C. Krydda filéerna och stek dem i matfettet 3-5 min på varje sida. Lägg de strimlade grönsakerna i en smord ugnsfast form, lägg filéerna ovanpå. Blanda mango chutney, vetemjöl och crème fraiche, bred blandningen över filéerna. Gratinera ca 15-20 min i 200°C. Servera med ris.

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (2)

    evaldo 1 juli 2008

    Hej jag har lagat din kycklingfilé Kerala. Den var en höjdare. Jag lägger receptet bland mina tio-i-topp. Du får bilder på rätten också. Mvh Yngve "evaldo"

    bjuranna 10 augusti 2008

    Receptet saknar källa, men jag har ett identiskt som är hämtat från Santa Marias hemsida. Hursomhelst är det en mycket god rätt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben