kycklingfile

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

enkel god vardagsmat

Ingredienser

  • kycklingfile
  • salt
  • peppar
  • kycklingkrydda
  • ketcup
  • olja
  • kryddmix
  • Instruktioner

    salta ock peppra ock ha kycklingkrydda efter behag på kycklingfilen lägg i en ungsäker form rör i hop 1 dl ketcup 2 tsk olja kryddmix eller andra kryddor som passar till kyckling bred över hälften av blandningen på kycklingen in i ugn 175 -200 grader i en kvart tag ut bred resten av blandningen in i ugn 45-50 min till kycklingen är klar potatis eller ris går bra till den här maträtten

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    evaldo 18 oktober 2008

    Jag har lagat din kycklingrätt, lite modefierad för de ingredienser jag hade hemma, men den blev god ändå. Lägger in en bild på den.

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Digital termometer för perfekt resultat
    För att få kött, fågel och fisk tillagat exakt som man önskar är de...

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben