Serverar: 2 portioner
Tid: 40 minuter
fettsnålt
Tina kycklingfiléerna. Skär filéerna i 2 cm tjocka bitar. Platta till dem lite med handen. Hetta upp olja i en stekpanna. Peppra, salta och bryn filéerna och låt dem eftersteka på svagare värme tills de är gennomstekta gärna under lock så går det fortare. Skala under tiden morötter och zucchini och skär i strimlor. Blanda också kokosmjölk, vitlök, maizena, basilika, salt och peprikapulver i en liten skål. Ta upp kycklingfiléerna på ett fat så länge och stek morots- och zucchinistrimlorna ca 5 minuter tilss de är knappt mjuka. Häll på kokosmjölk- och kryddblandningen och låt det få ett uppkok så att den får en- lite tjockare konsistens. Lägg tillbaka kycklingen ovanpå grönsakerna, strö över lite peppar, och ev. lite riven parmesanost.
Gott av grönt!
En grön och mättande rätt, till lunch eller som förrätt före en huv...
Det låter mycket gott :)