Kronärtskocksröra

Serverar: 8 portioner

Röran kan göras flera timmar i förväg och mognar i kylen.

Ingredienser

  • 2 burkar kronärtskockshjärtan à ca 420 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ dl örtolja från soltorkade tomater
  • 2 tsk pressad citron
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 8 marinerade soltorkade tomater
  • ½ dl strimlad basilika
  • Tillbehör
  • Lantbröd
  • Cocktailkapris
  • Instruktioner

    1. Låt kronärtskockshjärtana rinna av. Mixa dem med skalade vitlöksklyftor och örtolja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
    2. Strimla tomaterna och rör i tillsammans med basilikan.
    3. Servera röran på lantbröd och toppa med cocktailkapris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben