Kryddrökig pizzasallad

En pizzasallad med lite mer sprutt. Passar perfekt till allt grillat och givetvis även till pizza mm. Som all vitkålssallad blir den bäst när den mognat några timmar eller över natten.

Ingredienser

  • 1 kg vitkål
  • 1 dl olivolja
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • 1 tsk liquid smoke
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk svartpeppar (grovmald)
  • 1 tsk örtsalt
  • ½ tsk curry
  • Instruktioner

    Finstrimla vitkålen. Blanda olja, vinäger och alla kryddor i en skål. Ringla kryddblandningen över vitkålen och blanda runt ordentligt. Låt sen vila svalt i minst 1 timme, men gärna längre.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    9
    4.8
    20 min
    4
    23

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben