Pizzasallad

Serverar: 4 portioner

Jag älskar Pizzasallad...

Ingredienser

  • 500 g vitkål
  • 1 röd paprika eller 1 dl från burk, paprikasallad
  • 2 msk olja (oliv)
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk vatten
  • Salt
  • Grovmalen svartpeppar
  • 1 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    Strimla vitkålen med osthyvel. Slaka vitkålen genom att lägga den i ett durkslag och hälla kokhett vatten över den. Strimla paprikan. Blanda oljan, vinägern, vattnet och kryddorna i en fryspåse. Smaka av. Lägg i kål och paprika i påsen och skaka om så att dressingen fördelar sig. Salladen smakar bäst om den få dra 4-5 dagar i kylskåp, Kan ätas innan. Skaka om några gånger under tiden. Strö över persiljan vid servering.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    9
    4.8
    20 min
    4
    23

    Kommentarer (2)

    tina62 4 april 2008

    Gjorde din pizzasallad i onsdags och provsmakade idag underbart god. Vi ska ha den till hemmalagad pizza ikväll. Tack för ett suppergott recept!

    gds877 26 september 2009

    Mycket god, det blir fler gånger. Tack

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben