Kycklingkebab med kall sås

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Snabbt, enkelt och jättegott med färdiga kycklingkebab-bitar

Ingredienser

  • 200-250 g kycklingkebab (Guldfågeln fryst)
  • 125 g nudlar eller fullkornsnudlar
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • Kall sås
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • ½ tsk salt
  • 2 krm vitlökspulver
  • ½ tsk socker
  • 1 tsk paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka lök. Strimla paprika. Fräs i matfett i en stekpanna tillsammans med kebabbitarna ca 5 minuter.
    2. Koka upp vatten med lite salt i och koka nudlarna enligt anvisningar på paketetet. Brukar ta ca 2 minuter.
    3. Gör den kalla såsen. Öppna en burk crème fraiche och tillsätt salt, vitlökspulver, paprikapulver och socker. Rör om och smaka av.
    4. Servera gärna med en grön sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Lennart_58 30 augusti 2009

    Denna kycklingkebaben var bland det godaste jag ätit. 5 poäng.

    ellooo1 13 oktober 2011

    Heeej i vilken butik hittar man kycklingkebab bitar ????? jag hittar inte`??

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben