Underbar kycklingrätt som är lätt att göra & kan göras dagen innan, om man vill...
Alltid lika uppskattad!
Ingredienser
4 st kycklingfileér
Sås
150 g smör
4 msk Fransk senap
4 msk Kinesisk soya
3 msk grovstött rosépeppar (alt . grönpeppar)
lite gelé
4 dl vispgrädde
Instruktioner
- Stek filéerna och koka såsen. Slå såsen över kycklingen och låt den står och dra några timmar (alt. över natten)
- Koka ris, skär din sallad och värm upp kycklingen på ca 200 gr. Det tar ungefär lika lång tid som riset att koka.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Det här är en god kycklingrätt. Jag lät det inte stå utan det fick puttra på spisen i ca 40 minuter. Jag hade inte så mycket fransk senap hemma så jag dutta i lite colemans senapspulver istället. Tror inte att det blev sämre av det. Tog lite mjölk i också sen redde jag med maizena. Helt klart supergott...
Hur kan denna rätt stå under snabblagat ?