Kycklingmums

En rätt jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med kycklingfiléerna jag tinat. Men kyckling och bacon passar så himla bra ihop och sen fick jag använda mig av den bästa krydda jag vet, nämligen ketchup.

Ingredienser

  • 900-1000 g kycklingfilé
  • 240 g bacon
  • 5 dl grädde el. matlagningsgrädde
  • 100 g Philadelphiaost
  • 3/4-1 dl ketchup
  • 500 g sommargrönsaker
  • Persillado
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Klipp bacon i mindre bitar och stek i varm panna. Ställ åt sidan och skär kycklingfiléerna i mindre bitar. Stek bitarna i smör tills de blir genomstekta. Ha i det stekta baconet. Häll på grädden och ha i philadelphiaost och ketchup. Ha i grönsakerna och krydda. Låt puttra en stund så att grönsakerna blir varma. Servera med kokt ris.
    2. Fler av mina recept hittar ni på min blog: http://cayennesrecept.blogspot.com/
    3. Låna inte mina bilder utan mitt tillstånd!

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    4
    2

    Kommentarer (2)

    forestfairy 24 september 2009

    det ser riktigt gott ut..ska sparade och laga i nästa vecka =)

    carina_h 7 februari 2010

    Detta var enkelt och gott. Persillado, en för mej okänd krydda som jag ska försöka använda mer - jättegod! Jag använde mellangrädde men jag tror att matlagningsgrädde skulle ha varit ännu bättre.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben