LCHF - Kall sås till Matjessill och nypotatis
Serverar:
4-5 portioner
Den här såsen blir allra bäst om den får dra över natten.
Ingredienser
3 dl gräddfil
½ kruka gräslök, smått skuren/klippt
½ kruka dill, finhackad
3 msk lök, mycket fint hackad
Salt
Vitpeppar
Instruktioner
Blanda ihop ingredienserna och låt dra i kylen ett par timmar innan servering. Bäst blir den om den får dra över natten.
Servera med Matjessill och nypotatis. Strö lite fint skuren gräslök och dill över. Garnera med en dillvippa.
Liknande recept
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
God kall sås till fisk
1
2-4
Kall sås med salladsdressing, ananas och vispgrädde.
3
4
Kall sås
Kall sås med créme fraiche och lite hetta
4
20 min
4
Kall sås till lax eller annan fisk
10 min
4
Kall sås till lax
4
10 min
4-6
Enkel kall sås till fisk
5
5 min
3-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!