LCHF-muffins

Serverar: 12 portioner

Tid: 30 minuter

Enkla och väldigt goda muffins, perfekt för picknicken.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • ½ dl vispgrädde
  • ½ dl keso
  • ½ dl riven ost
  • ½ tsk bakpulver
  • Salt
  • Peppar
  • Fyllning
  • 6-7 skivor soltorkade tomater, strimlade
  • Ca 75 g fetaost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser till smeten och tillsätt sedan vilken fyllning du vill ha. Häll i smeten i muffinsformar. In i ugnen i ca 25 minuter.
    2. Testa er gärna fram med olika fyllningar. Exempel, god lagrad ost, oregano, salami, tomater, oliver, skinka, broccoli, svamp... ja det är bara fantasin som sätter gränser.
    3. Dubbla satsen om ni tar stora muffinsformar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    evaullabritt 28 april 2014

    Gjorde en pajfyllning av detta recept. Det blev bra. Slopade bakpulvret.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben