Likörpraliner

Serverar: 15 portioner

Mycket goda. Något att göra inför påsken.

Ingredienser

  • 150 g vit choklad
  • 3/4 dl vispgrädde
  • 2 msk Dansukker florsocker
  • 2 msk Cointreau
  • 100 g vit choklad
  • Rivet skal av en obesprutad apelsin
  • Instruktioner

    1. Hacka chokladen i små bitar och lägg i en skål. Koka upp grädden och häll över chokladen. Rör tills chokladen smält. Arbeta in florsocker och likör.
    2. Forma runda bollar som ställs i frysen i 15 minuter. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Doppa chokladbollarna i den smälta chokladen och ställ på ett bakplåtspapper. Strö på lite rivet apelsinskal. Förvaras svalt. Mums!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben