Limefrisk jordgubbsbellini

Serverar: 6 portioner

Allra godast med riktigt kallt mousserande vin. Purén kan förberedas flera dagar i förväg och förvaras i kylen. 100 kalorier per portion 0 g fett 0 g protein 4 g kolhydrater

Ingredienser

  • 12 jordgubbar
  • 2 lime
  • ½ kruka grönmynta
  • 1 flaska mousserande vin, tex. Prosecco
  • Instruktioner

    1. Ansa och snoppa jordgubbarna, värm dem i en kastrull. Mixa jordgubbarna med en stavmixer till en slät puré, låt svalna.
    2. Skubba limen i ljummet vatten, skär den i kvartar. Häll purén i glaset, tillsätt limen. Plocka och tillsätt myntablad. Fyll på med mousserande vin.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben