Limefrisk ostkräm
Serverar:
4 portioner
Nytt och spännande. Några räkor till är fint och gott.
Ingredienser
150 g fetaost
1 dl kesella
1 dl turkisk yoghurt
Skal från 1 lime
Salt
Peppar
Dekoration
½ lime
Ca 20 skalade räkor
Kryddgrönt
Servering
Grissini
Instruktioner
Blanda fetaost, kesella, yoghurt och limeskal i en matberedare. Smaka av med salt och peppar.
Fyll snapsglas med ostkrämen.
Dekoration: Skiva limen. Dekorera med skalade räkor, ärtskott och lime i tunna skivor.
Servera ostkrämen iskall, gärna med några grissini i varje glas.
Liknande recept
Kycklingburgare med ostkräm
4
Rostade rödbetor med ostkräm
3.5
4
1
Ostkräm
10 min
3-4
Snabb broccolisoppa med kesellaklick
4
Jordgubbstiramisú
4-6
Krämig pasta och köttfärsgratäng
4.6
4
9
Blåbärskaka i långpanna
4.4
7
Gyllene längd för fyra
4
SaffransRutor med fyllning
5
1 h
24
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!