Limefrisk ostkräm

Serverar: 4 portioner

Nytt och spännande. Några räkor till är fint och gott.

Ingredienser

  • 150 g fetaost
  • 1 dl kesella
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • Skal från 1 lime
  • Salt
  • Peppar
  • Dekoration
  • ½ lime
  • Ca 20 skalade räkor
  • Kryddgrönt
  • Servering
  • Grissini
  • Instruktioner

    1. Blanda fetaost, kesella, yoghurt och limeskal i en matberedare. Smaka av med salt och peppar.
    2. Fyll snapsglas med ostkrämen.
    3. Dekoration: Skiva limen. Dekorera med skalade räkor, ärtskott och lime i tunna skivor.
    4. Servera ostkrämen iskall, gärna med några grissini i varje glas.

    Liknande recept

    10 min
    3-4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben