Lövbiffspaj

Serverar: 5-6 portioner

Jättegod och lätt att göra. Servera med en sallad till.

Ingredienser

  • Deg
  • 150 g margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • Fyllning
  • 200 g lövbiff
  • 1 pkt bacon
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 4 dl crème fraiche
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop degen, tryck ut i en pajform,nagga och ställ kallt i kylen en stund.
    2. Stek lövbiff och bacon först, sedan paprika och lök, salta och peppra. Blanda ihop med crème fraichen. Häll röran i pajskalet och vräk över ost.
    3. Grädda 20 min i 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    bjboman 1 juni 2012

    Helmärklig pajdeg, det blev en äcklig sörja av degen. Gick inte att göra den!

    Edla64 1 juni 2012

    Då måste du ha mätt fel för det blir en vanlig pajdeg när jag gör den.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben