En god men inte helt billig vickningstårta. Räcker till ca 30 personer.
Ingredienser
80 skivor kantskuren formfranska
Fyllning 1
400 gram kokt lax
3 dl crème fraiche
1½ dl majonnäs
½ dl grädde
½ msk dijonsenap
Salt
Peppar
½ kruka klippt dill
Fyllning 2
400 gram kokt krabba eller crab sticks
3 dl kesella
250 gram philadelphiaost med örter
½ dl majonnäs
1 msk finriven färsk pepparrot
1 dl grädde
½ dl finklippt gräslök
Fyllning 3
400 gram skalade räkor och/eller kräftstjärtar
3 dl crème fraiche
1½ dl kesella
1½ dl majonnäs
Topping
5 dl turkisk youghurt
1½ dl majonnäs
1 dl grädde
1 burk röd caviar, 60 gram
1 dl klippt dill
Garnera med
De finaste bladen i lagom bitar av röd och grön plocksallad
30 skivor god ost
1 tub skaldjursost, 275 gram
8 ägg i klyftor
30 skivor rökt lax
600-800 gram räkor och kräftstjärtar
½ rödlök
30 gröna oliver med pimiento
½ citron i skivor
½ kruka dill
½ gurka
15 cocktailtomater
½ paprika i strimlor
½ kruka gräslök
Tårtan låter väldigt god. Har sparat receptet, den ska testas till min födelsedag :) /Puuffen