Makarongryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Jag gör dubbelsats och lägger i folieformar som fryses och gratineras när man ska äta den

Ingredienser

  • 500 gr skinka eller bogstek(gris)
  • 1 gul lök
  • Salt och peppar
  • Smör
  • 2-3 st lagerblad
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 liten burk campinjoner
  • Timjan efter smak
  • Vatten
  • 500 gr spiralmakaroner
  • Instruktioner

    Bryn fläskköttet och lök Tillsätt krossade tomater,lagerblad,timjan,champinjoneroch vatten tills det täcker Puttra i 20 min Tillsätt pastan och låt det puttra i 7-8 min Häll upp i en ungsfast form strö riven ost ovanpå Gratinera i ugnen 200 C tills osten smält och fått färg

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben