En klassiker på bordet.
Lägg fisken i smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Droppa citron över. Hacka löken och fräs den i smör. Blanda lök, ströbröd, mandel och persilja. Tillsätt grädden och smaksätt med salt och citronpeppar. Bred massan över fisken och gratinera i 175 - 200° ca 30 min. Servera med kokt potatis och skirat smör.
Du är en hejare på mat du :). Jag gjorde din Mandeltorsk till i morgon, efter att jag gjort den lyckade Korv à-la Forsell. Och det ångrar jag då inte (Supergod). :) Tack en en gång för ett topp recept ! Tine
Kul när folk gillar det man gör. :) Tack så mycket för det fina omdömet!
Gjorde denna torsken idag. Min amerikanske man tyckte att det var något av det godaste han ätit och jag gillade den stenskarpt också. Gjorde potatismos till som jag spritsade runt fisken, så det blev fiskgratäng. Men sten gott!!!! Tack för ett kanon recept!!!!
Jag ändrade ingenting i receptet, behövdes inte. Gott ändå. 4 poäng.