Marianne’s julfudge

Som godis till barnen och som tilltugg till glöggen för oss vuxna!

Ingredienser

  • 250 g Fazer Choklad med knäck
  • 2 dl kondenserad mjölk
  • 1 msk smör
  • 4 dl mini marshmallows
  • 1 dl Fazer Marianne Crunch
  • Instruktioner

    1. Smält choklad och kondenserad mjölk i ett vattenbad. Rör den slät och häll upp i en form med låga kanter. Smält marshmallows tillsammans med 1 msk smör och rör sedan marshmallowsmassan i chokladen tillsammans med Mariannekrosset och låt det stelna i kyl.
    2. Skär upp i lagom bitar och servera det till glöggen!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    rosemarie22 9 december 2009

    hur stor form ska man lägga den i ska man klä den med smörpapper hur många blir det

    Frida_S_79 8 december 2012

    det här va svårt, lite knapphändig info, o jag är ändå förhållandevis van vid godisbakning... hoppas bara det blir gott ändå.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben