Mariennes julfudge

Julgodis.

Ingredienser

  • 250 g Fazer Choklad med knäck
  • 2 dl kondenserad mjölk
  • 1 msk smör
  • 4 dl minimarshmallows
  • 1 dl Fazer Marianne Crunch
  • Instruktioner

    Smält choklad och kondenserad mjölk i ett vattenbad. Rör smeten slät och häll upp i en form med låga kanter. Smält marshmallows tillsammans med 1 msk smör och rör sedan marshmallowsmassan i chokladen tillsammans med Mariannekrosset och låt det stelna i kyl. Skär upp i lagom bitar och servera det till glöggen!

    Liknande recept

    4
    15 min
    1

    Kommentarer (2)

    Theodeus 8 december 2008

    Det här blir första receptet vi testar från matklubben! Nu håller vi tummen!

    glutten78 9 december 2008

    Lycka till!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben