Mariannetryffel

Serverar: 50 portioner

Enkelt och gott detta också!

Ingredienser

  • 2 dl vispgrädde
  • 200 g Fazer Ögon Mörk Choklad
  • 200 g Fazer Ögon Ljus Choklad
  • 1 påse (150 g) Fazer Ögon Marianne Crush
  • Florsocker eller
  • Fazer Ögon Cacao till dekoration
  • Instruktioner

    Koka upp grädden. Tillsätt chokladen i bitar. Låt dem smälta och blanda jämnt. Låt blandningen svalna. Blanda i Marianne-kross. Låt blandningen stelna i kylen. Ta små klickar av blandningen med tesked och rulla dem till kulor med händerna. Rulla slutligen kulorna i florsocker eller kakao. Placera kulorna på ett serveringsfat eller i små godisformar. Förvara svalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben