Matkinas Medelhavsinspirerande sallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod och nyttig sallad till maten...

Ingredienser

  • Sallad
  • 1 granatäpple
  • 1 knippe bladpersilja
  • 6 st tärnade kokta rödbetor
  • 1 hackad rödlök
  • ½ tsk svartpeppar
  • ½ tsk salt
  • Liten skvätt olivolja
  • Sås
  • Turkisk yoghurt
  • Acacia honung
  • Instruktioner

    Dela granatäpplet och plocka ur alla granatpärlorna, lägg i en skål. Hacka bladpersiljan, tärna rödbetorna, löken och blanda ihop allt tillsammans i skålen, krydda med svartpeppar & salt och skvätt i lite olivolja. Servara salladen till maten klicka på yoghurt och acaciahonung på salladen. Jättegott att ha till en buffe, påskbord, julbord eller till steken, biffarna osv...

    Liknande recept

    3.7
    30 min
    20
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben