Medelhavspytt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Familjens favorit

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 rödlök
  • 6 potatisar
  • Olivolja att steka i
  • ½ aubergine alternativt squash
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 3 tomater
  • 1 paprika
  • 100 g fetaost i tärningar
  • ½ kruka basilika
  • 1 dl svarta oliver
  • Instruktioner

    1. Stek potatis och lök i olja i 5 minuter. Tärna aubergine/squash och låt steka med i ytterligare 5 min tills potatisen är mjuk.
    2. Stek kycklingen i en separat panna i olja. Krydda med salt och peppar. Blanda ner i potatis- och grönsaksröran.
    3. Tärna tomater och paprika. Vänd försiktigt ner i pytten samtidigt med fetaosten. Strimla basilikablad över och strö över oliver.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben