Medelhavspytt
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Familjens favorit
Ingredienser
3 kycklingfiléer
3 vitlöksklyftor
1 rödlök
6 potatisar
Olivolja att steka i
½ aubergine alternativt squash
Salt
Svartpeppar
3 tomater
1 paprika
100 g fetaost i tärningar
½ kruka basilika
1 dl svarta oliver
Instruktioner
Stek potatis och lök i olja i 5 minuter. Tärna aubergine/squash och låt steka med i ytterligare 5 min tills potatisen är mjuk.
Stek kycklingen i en separat panna i olja. Krydda med salt och peppar. Blanda ner i potatis- och grönsaksröran.
Tärna tomater och paprika. Vänd försiktigt ner i pytten samtidigt med fetaosten. Strimla basilikablad över och strö över oliver.
Liknande recept
Medelhavspytt med halloumi
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!