Melonmimosasallad med Lönnebergaskinka

Ljuvligt god!

Ingredienser

  • 2 dl kesella
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl majonnäs
  • Salt
  • Peppar
  • 1 nypa citronrasp
  • 5 dl tärnad melon ex galia, orange flesch, vattenmelon
  • 2 msk fint skuren sticklök
  • 20 skivor tunt skuren skinka
  • Instruktioner

    1. Blanda samman såsen. Smaka av med salt, peppar och citronrasp.
    2. Skär melonen i jämna bitar. Lägg i ett durkslag eller på en ren kökshanduk. (Mimosan skall vändas samman så sent som möjligt). Vänd samman melon med sås precis innan servering. Toppa med sticklök.
    3. Servera med en god och smakrik skinka i tunna skivor

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben