Mina julspjäll

Serverar: 4 portioner

Tid: 6 timmar

En spännande kryddning! Garanterad hit!

Ingredienser

  • 1,7 kg tjockskurna revbensspjäll
  • Marinad
  • ½ dl soya
  • 3 msk grovkornig senap (Graveleij)
  • 2 msk honung
  • ¾ dl sweet and sour thaisås
  • en ca 2x3 cm bit skalad ingefära
  • Instruktioner

    1. Blanda ingredienserna till marinaden i en tjock 3-liters fryspåse. Skala och riv ingefäran över marinaden. Lägg i revbensspjällen och vänd dem då och då i påsen. Sätt ugnen på 150 grader och stek dem i ugnssäker form tills de ser fina ut (ca. nätt 2 tim.). Vänd dem då och då under tiden.
    2. Ät dem tillsammans med potatis,kokta grönsaker, äppelmos och en god gräddsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben