Mintchokladbollar

Serverar: 1-15 portioner

Tid: 30 minuter

Doftar underbart

Ingredienser

  • 200 g rumstemperart margarin
  • 3 dl socker
  • 6 dl havregryn
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 6 msk kakao
  • 4 msk kallt kaffe
  • Några droppar pepparmyntsolja
  • 2 dl kokosflingor
  • Instruktioner

    1. Blanda smör, socker och havregryn i en bunke.
    2. Blanda i vaniljsocker och kakao, tillsätt kaffe och några droppar myntaolja. Blanda samman till en smet och forma till bollar.
    3. Rulla bollarna i kokosflingor.
    4. Pepparmyntsoljan är efter smak, så smaka av och lägg till efter smak. Margarinet byter jag ut till mjölkfritt så att alla i familjen kan äta dem.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kockjohan83 18 augusti 2012

    Detta blev smaskens!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben