Mintchokladbollar
Serverar:
1-15 portioner
Tid:
30 minuter
Doftar underbart
Ingredienser
200 g rumstemperart margarin
3 dl socker
6 dl havregryn
2 tsk vaniljsocker
6 msk kakao
4 msk kallt kaffe
Några droppar pepparmyntsolja
2 dl kokosflingor
Instruktioner
Blanda smör, socker och havregryn i en bunke.
Blanda i vaniljsocker och kakao, tillsätt kaffe och några droppar myntaolja. Blanda samman till en smet och forma till bollar.
Rulla bollarna i kokosflingor.
Pepparmyntsoljan är efter smak, så smaka av och lägg till efter smak. Margarinet byter jag ut till mjölkfritt så att alla i familjen kan äta dem.
Liknande recept
Mintchokladbollar
12
Kommentarer (1)
kockjohan83
18 augusti 2012
Detta blev smaskens!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Detta blev smaskens!